ПСЖ победи Ревел с 9:0 в мач от 1/32-финалите на Купата на

...
ПСЖ победи Ревел с 9:0 в мач от 1/32-финалите на Купата на
Коментари Харесай

Брутален ПСЖ наниза 9 гола за Купата на Франция

ПСЖ победи Ревел с 9:0 в мач от 1/32-финалите на Купата на Франция. 

Още в третата минута ПСЖ имаха късмет с отдалечен удар, само че стражът на домакините реагира добре и мазета в корнер. Малко по-късно Мбапе дриблира на скорост и опита удар от разстояние с десния крайник, който профуча около левия непряк дирек на Ревел.

В 16-а минута Килиан Мбапе получи в противниковото наказателно поле, като се обърна по великолепен метод и съумя да изстреля топката с левия крайник, като не остави късмет на противниковия вратар - 1:0 за ПСЖ. Малко по-късно още веднъж Мбапе бе изведен самичък против вратаря, като насочи удар, само че Гарсия съумя да избави.

В 38-а минута футболист на парижани напредна с топка в крайници и пусна доста рисково центриране, а Нгесан засече топката в личната си врата, като това се трансформира в автогол, а резултатът бе подсилен в интерес на ПСЖ.

Малко по-късно Карлос Солер видя празното пространство и откри Марко Асенсио, който насочи топката с левия крайник във вратата на Ревел - 3:0 за ПСЖ. В 45-а минута Марко Асенсио даде свръхестествен пас с акробатично придвижване към Килиан Мбапе, който стреля с глава и направи резултата 4:0.

В началото на втората част Марко Асенсио и Килиан Мбапе размениха страхотни подавания, като французинът приключи по великолепен метод, а Гарсия бе матиран за пети път - 5:0 за ПСЖ. В 71-а минута ПСЖ извърши право да извърши дузпа, а зад топката застана Гонсало Рамош, който бе спечелил наказателиня удар, а португалецът не трепна, изпращайки топката в десния ъгъл на Гарсия - 6:0 за парижани.

В 74-а минута Мбапе направи страховит солов рейд с топка в крайници, като преодоля няколко противникови футболисти, след което насочи мощен удар с десния крайник, само че стражът на домакините съумя да избие в корнер. От последвалия корнер топката бе центрирана, като състезател на парижани стреля с глава под напречната греда, а Гарсия блесна с ново избавяне.

Веднага по-късно Мукиеле се оправи отлично, а топката доближи до Гонсало Рамош, който бе на празна врата и с едно допиране съумя да вкара топката във вратата, като направи резултата 7:0. В 86-а минута Рандал Коло Муани получи топката на празна врата, само че направи безразсъден пропуск, като не съумя да уцели вратата от един метър. 

В 87-а минута Мбапе отклони към Ндур, който показва забележително самочувствие и насочи мълниеносен удар в ъгъла на вратата, който бе неспасяем - 8:0 за ПСЖ. За крайното 9:0 се разписа още веднъж Коло Муани в 90-та минута.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР